Turqi-Rusi-Iran krijojnë grup pune për “rajonet jokonfliktuale” në Siri

Delegacionet e Turqisë, Rusisë dhe Iranit në raundin e 5-të të bisedimeve të Astanës për Sirinë vendosën të krijojnë një Grup të Përbashkët Pune për të diskutuar detajet në lidhje me "rajonet jokonfliktuale".

765582
Turqi-Rusi-Iran krijojnë grup pune për “rajonet jokonfliktuale” në Siri

Në kryeqytetin Astana të Kazakistanit u mbajt të mërkurën raundi i 5-të i bisedime për Sirinë.

Delegacionet e Turqisë, Rusisë dhe Iranit morën vendimin për formimin e një Grupi të Përbashkët Pune për të diskutuar detajet në lidhje me "rajonet jokonfliktuale" dhe për t'u takuar sërish muajin e ardhshëm.

Ministri i Jashtëm i Kazakistanit, Kayrat Abdrahmanov në takimin kryesor, ku morën pjesë delegacionet e Turqisë, Rusisë, Iranit, opozitarëve dhe të regjimit lexoi deklaratën e mbylljes.Lajme të ngjashme