OSDH: DAESH është tërhequr nga Halepi

Udhëheqësi i Observatorit Sirian për të Drejtat e Njeriut (OSDH), Rami Abdulrahman që është i afërt me opozitën siriane deklaroi se organizata terroriste DAESH është tërhequr nga Halepi.

762372
OSDH: DAESH është tërhequr nga Halepi

Udhëheqësi i Observatorit Sirian për të Drejtat e Njeriut (OSDH), Rami Abdulrahman që është i afërt me opozitën siriane deklaroi se organizata terroriste DAESH është tërhequr nga Halepi.

Ai bëri të ditur se pasi ushtria siriane mori kontrollin e zonave në lindje të Hanaserit dhe rrugës Ithiriye-Rusafa, DAESH-i u tërhoq nga rajoni i fundit që mbante nën kontroll.

“DAESH-i u tërhoq nga 17 qyteza dhe fshatra. Organizata pas ekzistencës prej 4 vitesh tashmë është tërhequr nga Halepi” tha në deklaratën e tij Abdulrahman.Lajme të ngjashme