Irani është kundërpërgjigjur ndaj organizatës terroriste DAESH në Siri

Garda Revolucionare e Iranit kundërpërgjigjet ndaj DAESH-it pas sulmeve në Teheran

755649
Irani është kundërpërgjigjur ndaj organizatës terroriste DAESH në Siri

Irani është kundërpërgjigjur ndaj organizatës terroriste DAESH në Siri

Garda Revolucionare e Iranit goditi me raketa qytetin Deyru'z Zur në Siri.

Në deklaratën e bërë nëpërmjet faqes së internetit të Gardës bëhet e ditur se sulmi me raketa është bërë si kundërpërgjigje e sulmeve terroriste në Teheran.

Në deklaratë bëhet e ditur gjithashtu se si rrjedhojë e sulmit janë neutralizuar disa elementë të terrorit.

Sulmi me armë ndaj Kuvendit të Iranit dhe tyrbes së Ajetullah Humejni në Teheran, ku gjetën vdekjen 17 persona ishte marrë përsipër nga organizata terroriste DAESH.

 Lajme të ngjashme