Irak - 2 të vdekur nga helmimi me ushqim në një kamp refugjatësh

Sipas përcaktimeve të para, pas një iftari të shtruar në kampin me çadra në Irak, janë helmuar nga ushqimi 800 persona ndërsa humbën jetë 2 të tjerë.

751781
Irak - 2 të vdekur nga helmimi me ushqim në një kamp refugjatësh

Sipas përcaktimeve të para, pas një iftari të shtruar në kampin me çadra në Irak, janë helmuar nga ushqimi 800 persona ndërsa humbën jetë 2 të tjerë.

Rizgar Ubejd përgjegjësi i kampit tendë “Hazir dhe Hasan Sham”, tha se pas iftarit në kampin U2 refugjatët e helmuar nga ushqimi, me ambulance janë dërguar në spitalet më të afërta në Erbil dhe Duhok.

Në kampin tendë U2, i cili ndodhet rreth 40 kilometra larg prej qendrës së qytetit të Mosulit, janë të strehuar rreth 2 mijë refugjatë. Lajme të ngjashme