Irak - Sulm kamikaz në Qerbela, 20 të vdekur

20 të vdekur dhe 25 të plagosur është bilanci i një sulmi vetëvrasës që ka ndodhur në një treg në Qerbela të Irakut.

749243
Irak - Sulm kamikaz në Qerbela, 20 të vdekur

20 të vdekur dhe 25 të plagosur është bilanci i një sulmi vetëvrasës që ka ndodhur në një treg në Qerbela të Irakut.Lajme të ngjashme