Iran – Luftime me terroristët e PJAK-ut, fraksion i PKK-së; vriten 2 oficerë

Dy oficerë ushtarakë të Iranit janë vrarë në një konfrontim ndërmjet Gardës Kufitare dhe fraksionit iranian PJAK të organizatës separatiste terroriste PKK, në zonën kufitare të Urmias, në veriperëndim të vendit...

Iran – Luftime me terroristët e PJAK-ut, fraksion i PKK-së; vriten 2 oficerë

Dy oficerë ushtarakë të Iranit janë vrarë në një konfrontim ndërmjet Gardës Kufitare dhe fraksionit iranian PJAK të organizatës separatiste terroriste PKK, në zonën kufitare të Urmias, në veriperëndim të vendit.

Siç bën të ditur agjencia iraniane e lajmeve “Tesnim”, në përleshje kanë mbetur të plagosur edhe 7 ushtarë.

“Luftimet kanë shpërthyer ndërkohë që trupat iraniane ishin duke shkuar në zonën kufitare për ndryshimin e rojës”, thekson i njëjti burim.Lajme të ngjashme