Egjipt - 9 të vrarë në gadishullin e Sinait

Dhuna në gadishullin e Sinait në Egjipt vjen duke u përshkallëzuar çdo herë e më shumë.

Egjipt - 9 të vrarë në gadishullin e Sinait

Nëntë persona janë vrarë në dhunën e cila shpërtheu së fundmi në gadishullin egjiptian të Sinait.

Burime policore bëjnë të ditur se fillimisht dy civilë ishin rrëmbyer dhe pastaj janë qëlluar me thikë për vdekje në qytetet Rafah dhe Arish, në veri të gadishullit. Sipas tij, vrasësit kishin shkëputur kokat e dy personave të vrarë të cilat nuk janë zbuluar. Lajme të ngjashme