Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Liderët evropianë në kërkim të rrugëve për të përmirësuar marrëdhëniet me Turqinë

Tusk dhe Juncker morën vendim për tu takuar me Presidentin Erdogan gjatë samitit të NATO-së më 25 maj.

Liderët evropianë në kërkim të rrugëve për të përmirësuar marrëdhëniet me Turqinë

Liderët e Bashkimit Evropian marrin një vendim surprizë për Erdogan-in.

Të mbledhur në kryeqytetin Bruksel të Belgjikës për të diskutuar në lidhje me negociatat e Brexitit, liderët e Bashkimit Evropian hodhën firmën në një vendim të rëndësishëm në lidhje me Presidentin Recep Tayyip Erdogan.

Kryetari i Këshillit Evropian, Donald Tusk dhe Kryetari i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker morën vendim për tu takuar me Presidentin Erdogan gjatë samitit të NATO-së që do të mbahet më 25 maj.

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, deklaroi se Tusk dhe Juncker do të kërkojnë rrugët për të përmirësuar marrëdhëniet me Turqinë.Lajme të ngjashme