Suedia forcon kontrollet në kufi pas atentatit me kamion

Suedia riforcoi kontrollet në kufi pas atentatit me kamion që shkaktoi katër të vdekur dhe 15 të plagosur në qendër të Stokholmit, deklaroi kryeministri suedez, Stefan Lofven.

Suedia forcon kontrollet në kufi pas atentatit me kamion

Suedia riforcoi kontrollet në kufi pas atentatit me kamion që shkaktoi katër të vdekur dhe 15 të plagosur në qendër të Stokholmit, deklaroi kryeministri suedez, Stefan Lofven.

“Kam vendosur të riforcoj kontrollet në kufi”, theksoi Lofven në një konferencë shtypi në selinë e qeverisë ndërkohë që policia theksoi se ishte në kërkim të shoferit të kamionit që shkaktoi katër të vdekur dhe 15 të plagosur duke hyrë mes turmës me kamion.Lajme të ngjashme