DAESH-i pranon autorësinë e sulmit terrorist në Londër

Organizata terroriste DAESH mori përsipër të enjten autorësinë e sulmit të një dite më parë në Londër, ku humbën jetën 4 veta duke përfshirë agresorin, si dhe u plagosën të paktën 40 të tjerë...

697760
DAESH-i pranon autorësinë e sulmit terrorist në Londër

Organizata terroriste DAESH mori përsipër të enjten autorësinë e sulmit të një dite më parë në Londër, ku humbën jetën 4 veta duke përfshirë agresorin, si dhe u plagosën të paktën 40 të tjerë.

Në një komunikatë të mëhershme të policisë britanike thuhej se numri i të vrarëve ishte 5 duke përfshirë autorin e sulmit.Lajme të ngjashme