Britani e Madhe – May: Niveli i alarmit terrorist mbetet i pandryshuar

Kryeministrja britanike, Theresa May, theksoi mbrëmjen e të mërkurës se niveli i alarmit do të mbetet i pandryshuar pavarësisht atentatit të përgjakshëm, që goditi Londrën dhe shkaktoi 5 të vdekur dhe të paktën 40 të plagosur...

697319
Britani e Madhe – May: Niveli i alarmit terrorist mbetet i pandryshuar

Kryeministrja britanike, Theresa May, theksoi mbrëmjen e të mërkurës se niveli i alarmit do të mbetet i pandryshuar pavarësisht atentatit të përgjakshëm, që goditi Londrën dhe shkaktoi 5 të vdekur (përfshi këtu edhe agresorin) dhe të paktën 40 të plagosur.

Ky nivel alarmi është vendosur në Britaninë e Madhe që prej gushtit të vitit 2014 në “i rëndë”, shkalla e katërt nga pesë, prekur nga një atentat para Parlamentit në “Westminster”.Lajme të ngjashme