Pushkkov kritikoi Merkel për politikat e saj ndaj Turqisë dhe Rusisë

Shefi i Komitetit të Politikës së Informimit të Këshillit të Federatës së Rusisë, Aleksej Pushkov kritikoi vijën politike të Kancelares gjermane Angela Merkel ndaj Turqisë dhe Rusisë.

Pushkkov kritikoi Merkel për politikat e saj ndaj Turqisë dhe Rusisë

Shefi i Komitetit të Politikës së Informimit të Këshillit të Federatës së Rusisë, Aleksej Pushkov kritikoi vijën politike të Kancelares gjermane Angela Merkel ndaj Turqisë dhe Rusisë.

Në postimin e tij të bërë në llogarinë e tij në Twitter në lidhje me çështjen, Pushkov tha se “Marrëdhëniet të ftohta me Presidentin e ShBA-së, Donald Trump, marrëdhëniet e këqija me Rusinë, grindje me Erdogan-in, Greqia dhe Italia të zemëruara, ndarja me Anglinë, të gjitha këto janë rezultat i vijës politike të Merkel”.Lajme të ngjashme