ShBA mirëpresin samitin e anëtarëve të koalicionit

Në fund të muajit mars, Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të mirëpresin samitin e shteteve anëtare të koalicionit ndërkombëtar për luftë kundër organizatës terroriste DEASH.

688942
ShBA mirëpresin samitin e anëtarëve të koalicionit

Në fund të muajit mars, Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të jenë vendi pritës i Samitit të Ministrave të Jashtëm dhe zyrtarëve tjerë të lartë të shteteve anëtare të koalicionit ndërkombëtar për luftë kundër organizatës terroriste DEASH. 

Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH) njofton se mbledhja është thirrur për datën 22 mars dhe do të paraqesë takimin e parë të përfaqësuesve të 68 shteteve anëtare të koalicionit i cili është themeluar në dhjetor të vitit 2014.Lajme të ngjashme