Pence: Trump i vendosur të vazhdojë bashkëpunimin me BE-në

Zëvendëspresidenti amerikan Mike Pence në takimin që pati me homologun e BE-së në Brukselin, Donald Tusk tha se administrata Trump është e vendosur të vazhdojë bashkëpunimin me Bashkimin Evropian.

Pence: Trump i vendosur të vazhdojë bashkëpunimin me BE-në

ShBA-ja është e vendosur të vazhdojë bashkëpunimin dhe partneritetin me Bashkimin Evropian (BE), theksoi të hënën zëvendëspresidenti amerikan Mike Pence, duke folur për një angazhim të fuqishëm të presidentit amerikan Danëlld Tramp (Donald Trump) në këtë drejtim.

Mike Pence viziton për herë të parë, në funksionet e zëvendëspresidentit, Brukselin dhe takoi presidentin e Këshillit Evropian, Donald Tusk, i cili nga ana e tij shpreson që BE-ja të mund të besojë në mbështetjen pa keqkuptime të Uashingtonit.Lajme të ngjashme