Regjimi sirian sulmon civilët në ceremoninë e varrimit, shumë të vrarë dhe të plagosur

Si pasojë e sulmit të forcave të Esadit gjatë ceremonisë së varrimit në prefekturën Haresta në lindje të Damaskut, 17 civilë u vranë dhe 54 të tjerë mbetën të plagosur.

Regjimi sirian sulmon civilët në ceremoninë e varrimit, shumë të vrarë dhe të plagosur

Si pasojë e sulmit të forcave të Esadit gjatë ceremonisë së varrimit në prefekturën Haresta në lindje të Damaskut, 17 civilë u vranë dhe 54 të tjerë mbetën të plagosur.

Anëtari i koordinimit lokal të Haresta, Mustafa Taval tha se forcat e regjimit sulmuan me raketa të prodhimit industrial gjatë ceremonisë së varrimit.

Ai bëri të ditur se për shkak të sulmeve të regjimit me këto raketa populli është detyruar të braktisë shtëpitë e tyre dhe të emigrojë.

Të plagosurit janë marrë nën kurim në spitalet fushore të ngritura në Haresta.Lajme të ngjashme