SHBA – 3 ish-presidentë do të jenë të pranishëm në ceremoninë e Trump

Njoftohet se në ceremoninë e marrjes së funksioneve presidenciale të Donald Trump më 20 janar në Uashington do të jenë të pranishëm ish-presidentët amerikanë Jimmy Carter, Bill Clinton dhe George W. Bush...

643859
SHBA – 3 ish-presidentë do të jenë të pranishëm në ceremoninë e Trump
10-11/Files/UploadedImages/4893586381billclinton.jpg
jimmy-carter-americka-obavjestajna-sluzba-izvan-kontrole_trt-bosanski-26554.jpg
10-11/Files/UploadedImages/1356676368georgebush.jpg
donald trump.jpg

Ish-presidenti amerikan, George W. Bush, si dheHillarydhe Bill Clinton do të jenë të pranishëm në ceremoninë e marrjes së funksioneve presidenciale të Donald Trump më 20 janar në Uashington, njoftuan persona pranë tyre.

Gjithsej, tre nga katër ish-presidentët ende gjallë do të jenë në Kapitol për të parë Donald Trump të bëjë betimin. Jimmy Carter, Bill Clinton dhe George W. Bush janë ish-presidentët.Lajme të ngjashme