Zyrtarët e lartë të OBI-it mblidhen në Xhidde të Arabisë Saudite

Mbledhja e zyrtarëve të lartë të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik (OBI) që mbahet në Xhidde të Arabisë Saudite kryesohet nga ana e Iranit.

Zyrtarët e lartë të OBI-it mblidhen në Xhidde të Arabisë Saudite

Qyteti Xhidde i Arabisë Saudite mirëpret mbledhjen e zyrtarëve të lartë të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik (OBI).

Turqia në këtë mbledhje përfaqësohet nga ana e ambasadorit të përhershëm të saj në këtë organizatë, Salih Mutlu Sen.

Pritet që gjatë kësaj mbledhjeje të bisedohet në lidhje me çështjet e terrorit në Lindjen e Mesme dhe islamofobinë.

Mbledhja në fjalë e zyrtarëve të lartë të kësaj organizate kryesohet nga ana e Iranit.Lajme të ngjashme