Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Pakistan - 11 të vdekur nga zjarri në një hotel

11 të vdekur dhe 65 të plagosur është bilanci i një zjarri që ka rënë në një hotel në qytetin Karaçi të Pakistanit.

Pakistan - 11 të vdekur nga zjarri në një hotel
Zjarri në hotel u merr jetën 11 personave në Pakistan
Zjarri në hotel u merr jetën 11 personave në Pakistan

Nga zjarri, që ka rënë në një hotel të Karaçit në Pakistan dhe shkaku i të cilit nuk është përcaktuar ende, kanë gjetur vdekjen 11 vetë dhe janë plagosur 65 të tjerë.  

11 persona kanë humbur jetën në zjarrin që ka rënë në një hotel në qytetin Karaçi të Pakistanit.

Zjarri filloi në kuzhinën e hotelit dhe tymi u përhap me shpejtësi duke lënë të bllokuar klientët në katet e sipërme.

Disa nga personat që qëndronin në këtë hotel zbritën në tokë duke lidhur çarçafët.

Nga zjarri, shkaku i të cilit nuk është përcaktuar ende, janë plagosur edhe 65 persona.Lajme të ngjashme