Kolumbi – Vetëm 5 të mbijetuar nga rrëzimi i avionit me futbollistë brazilianë

Vetëm 5 persona kanë mbijetuar nga rrëzimi i avionit, që transportonte ekipin brazilian të futbollit “Chapecoense” pranë qytetit Medelin, për shkak të difekteve elektrike, ku humbën jetën 76 persona...

Kolumbi – Vetëm 5 të mbijetuar nga rrëzimi i avionit me futbollistë brazilianë

Vetëm 5 persona kanë mbijetuar nga rrëzimi i avionit, që transportonte ekipin brazilian të futbollit “Chapecoense” pranë qytetit Medelin, për shkak të difekteve elektrike, ku humbën jetën 76 persona.

Avioni, një model “British Aerospace 146” i kompanisë ajrore boliviane “LAMIA Airlines”, që transportonte gjithësej 81 persona, 72 pasagjerë dhe 9 anëtarë të ekuipazhit, u rrëzua në një zonë malore në rajonin e Cerro Gordo, në komunën e La Union, rreth 50 kilometra larg Medelinit, qyteti i dytë më i madh në Kolumbi.Lajme të ngjashme