Liderët e Qipros bien dakord për bisedime të mëtejshme

Vazhdojmë negociatat e paqes së Qipros.

609433
Liderët e Qipros bien dakord për bisedime të mëtejshme

Udhëheqësi grekoqipriot Nikos Anastasiadhis dhe Presidenti i Republikës Turke të Qipros së Veriut Mustafa Akinçi, ranë dakord të vazhdojnë bisedimet të mbështetura nga OKB-ja që synojnë zgjidhjen e mosmarrëveshjes së gjatë politike të dy palëve.

“Pas pesë ditë bisedimesh me dyer të mbyllura në Mont Pelerin në Zvicër, Nikos Anastasiades dhe Mustafa Akinci deklaruan se do të fillojnë një raund tjetër të bisedimeve në Gjenevë më 20 nëntor”, njoftoi radioja shtetërore qipriote, RIK.Lajme të ngjashme