11 të vdekur në një aksident hekurudhor në Pakistan

Sipas përcaktimeve të para 11 vetë kanë humbur jetën në aksidentin hekurudhor që ka ndodhur në qytetin Karaçi të Pakistanit.

11 të vdekur në një aksident hekurudhor në Pakistan

Aksidenti ndodhi si pasojë e përplasjes së dy trenave dhe shkaktoi 40 të plagosur.

Nga një aksident tjetër që kishte ndodhur në shtator në Pakistan kishin gjetur vdekjen 4 persona dhe ishin plagosur 93 të tjerë.Lajme të ngjashme