Clinton dhe Trump në debatin e fundit televiziv

Hillary Clinton dhe Donald Trump debatuan dje në mbrëmje për herë të fundit, 20 ditë nga zgjedhjet presidenciale.

593215
Clinton dhe Trump në debatin e fundit televiziv

Hillary Clinton dhe Donald Trump debatuan dje në mbrëmje për herë të fundit, 20 ditë nga zgjedhjet presidenciale amerikane, për të cilat mbetet favorite kandidatja demokrate.

Ashtu si gjatë dy dueleve të para, ish-shefja e diplomacisë amerikane është përgatitur për disa ditë me dyer të mbyllura në një hotel pranë shtëpisë së saj në Chappaqua, në Nju Jork.

Një kohë e konsiderueshme, strategët e Clinton mendojnë se këto debate kanë pasur deri tani një ndikim vendimtar në fushatë.

Donald Trump vazhdon mitingjet duke i kushtuar vetëm disa orë në ditë përgatitjes për duelin që u ndoq nga dhjetëra miliona amerikanë, edhe pse rekordi prej 84 milionë në debatin e parë duket i vështirë të arrihet.

Duke siguruar një popullaritet në rritje tek gratë dhe minoritetet, Hillary Clinton ka siguruar mesatarisht 46 për qind të votave kundër 39 për qind për Donald Trump dhe 6,4 për qind për Gary Johnson.Lajme të ngjashme