Bombardimet siriane dhe ruse në Halep mund të përbëjnë krime lufte

Bombardimet e regjimit sirian dhe të aleatit të tij rus në pjesën lindore të Halepit në Siri mund të përbëjnë krime lufte, paralajmëroi të hënën Bashkimi Evropian.

Bombardimet siriane dhe ruse në Halep mund të përbëjnë krime lufte

Bombardimet e regjimit sirian dhe të aleatit të tij rus në pjesën lindore të Halepit në Siri mund të përbëjnë krime lufte, paralajmëroi të hënën Bashkimi Evropian duke dënuar përshkallëzimin katastrofik të konfliktit që zgjat që prej vitit 2011.

Në përfundimet e miratuara nga 28 krerët e diplomacive të BE-së, bëhet fjalë gjithashtu për të filluar punimet për sanksione individuale shtesë kundër mbështetjeve të regjimit sirian të akuzuar se po kryen represionin në vend.Lajme të ngjashme