KS i OKB-së thirret në mbledhje urgjente për Halepin

Në fillim të takimit Përfaqësuesi Special i OKB-së për Sirinë Staffan de Mistura, bëri një deklaratë në lidhje me situatën e fundit në vend.

KS i OKB-së thirret në mbledhje urgjente për Halepin

Këshilli i Sigurimit të OKB-së, mbajti një mbledhje urgjente pas humbjes së jetëve të shumë civilëve në Halep nga sulmet ajrore të regjimit të Asadit dhe Rusisë, përcjell agjencia e lajmeve Anadolli (AA).

Në fillim të takimit Përfaqësuesi Special i OKB-së për Sirinë Staffan de Mistura, bëri një deklaratë në lidhje me situatën e fundit në vend.

Duke përdorur shprehjen "ditë trishtuese këto të sotmet", Mistura tha se regjimi i Sirisë ka nisur sulmet intensive pasi shpalli se i dha fund njëanshëm marrëveshjes për ndalimin e konflikteve.Lajme të ngjashme