Siri-11 civilë të vrarë në sulmet e avionëve të regjimit në Idlib

Njoftohet se në sulmin e avionëve luftarak të ushtrisë siriane në qytetin Idlib dhe rrethinë kanë humbur jetën 11 persona, ndërsa janë plagosur 28 të tjerë.

549405
Siri-11 civilë të vrarë në sulmet e avionëve të regjimit në Idlib

Njoftohet se në sulmin e avionëve luftarak të ushtrisë siriane në qytetin Idlib dhe rrethinë kanë humbur jetën 11 persona, ndërsa janë plagosur 28 të tjerë.

Theksohet se në mesin e të vrarëve 11 janë civilë, mes tyre fëmijë dhe gra, ndërsa janë plagosur 28 të tjerë. Të plagosurit janë dërguar në spitale fushore.

Gjithashtu bëhet e ditur se në rajonet e shënjestruara janë shkatërruar shtëpi të shumta por edhe vende pune.

Avionët ushtarak të Sirisë shpesh herë organizojnë sulme në qytetin Idlib dhe përreth, qytet ky që gjendet në kontrollin e opozitarëve. Lajme të ngjashme