Sulm me thikë në Londër, 1 i vrarë dhe 5 të plagosur

Si pasojë e një sulmi me thikë ndaj njerëzve në Londër, Kryeqytetin e Anglisë, 1 person mbeti i vrarë ndërsa 5 të tjerë u plagosën.

Sulm me thikë në Londër, 1 i vrarë dhe 5 të plagosur

Pas ngjarjes në Sheshin Russek, agresori u neutralizua me armë shokuese dhe më pas u mor nën arrest.

Ndërkohë që vazhdojnë inspektimet hetohet edhe mundësia e sulmit me përmbajtje terroriste.

Drejtori i Policisë së Londrës, Bernard Hogan-Howe dhe Prefekti i Londrës Sadik Han në deklaratat e bëra dje kishin deklaruar se kundër mundësisë së sulmeve terroriste, në rrugët e kryeqytetit do të ndërmerrnin detyrë më shumë policë të armatosur.Lajme të ngjashme