OKB: Rusia çështjen e korridoreve në Halep të na e lërë neve

Përfaqësuesi Special i OKB-së për Sirinë, Staffan de Mistura i bëri thirrje Rusisë që ta lë në dorë të OKB-së detyrën e hapjes së korridoreve në Halep.

OKB: Rusia çështjen e korridoreve në Halep të na e lërë neve

Përfaqësuesi i posaçëm i Kombeve të Bashkuara për Sirinë Staffan de Mistura i bëri thirrje Rusisë që ta lë në dorë të OKB-së detyrën e hapjes së korridoreve për evakuimin e civilëve dhe grupeve të armatosura në Halep, qytet i cili ndodhet nën rrethim.

Në konferencën për media të organizuar në Zyrën e OKB-së në Gjenevë, de Mistura tha se “Rekomandimi për Rusinë është që hapja e korridoreve, për të cilët është shprehur vullneti të hapen në Halep, t’i lihet OKB-së".Lajme të ngjashme