Sulm në Bagdad, 15 të vrarë dhe shumë të plagosur rëndë

Në sulmin vetëvrasës në Bagdad, kryeqytetin e Irakut u vranë të paktën 15 persona.

536474
Sulm në Bagdad, 15 të vrarë dhe shumë të plagosur rëndë

Në sulmin në rajonin Kazimiye ku jetojnë shiitët u plagosën edhe 29 persona.

Autoritetet e spitalit bëjnë të ditur se gjendja e të plagosurve është e rëndë dhe i tremben rritjes së numrit të viktimave.

Sulmi është marrë përsipër nga organizata terroriste DAESH.

Bagdadi ku përjetohen dobësi në siguri shpesh herë bëhet skenë e ngjarjeve të dhunës.Lajme të ngjashme