Siri - Forcat e regjimit rrethojnë Halepin

Trupat e regjimit të Esadit rimarrin kontrollin ndaj rrugës strategjike në Kastillo.

Siri - Forcat e regjimit rrethojnë Halepin

Ushtria besnike e regjimit të presidentit sirian Bashar al-Asad ka rimarrë kontrollin mbi rrugën me rëndësi strategjike në Kastillo, e cila ka qenë korridori i fundit në zonën që në Halep e kontrollojnë forcat e opozitës siriane.

Bëhet e ditur se ushtria siriane ka marrë kontrollin në vendin Kastillo ku edhe më tej zhvillohen luftime mes forcave të regjimit dhe opozitës. (AA)Lajme të ngjashme