Francë: Vala e arrestimeve pas masakrës në Nisë

Një burrë dhe një grua janë arrestuar sot pasi do të merren në pyetje gjatë procesit hetimor për sulmin ku u regjistruan 84 të vdekur më 14 korrik në Nisë (juglindje të Francës), pohoi për median një burim gjyqësor.

Francë: Vala e arrestimeve pas masakrës në Nisë

“Pesë persona të tjerë janë arrestuar tashmë si rasti i bashkëshortes së autorit të masakrës, e cila ishte e divorcuar si dhe katër persona të rrethit të tij shoqëror”, saktësoi ky burim.

DAESH-i mori përsipër autorsinë e sulmit të Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, i cili u fut mes turmës me një kamion të tonazhit të rëndë në Shëtitoren des Anglais.Lajme të ngjashme