Cameron kryeson për herë të fundit mbledhjen e qeverisë

Në zyrën e kryeministrisë është mbajtur mbledhja e fundit e Këshillit të Ministrave e kryesuar nga kryeministri në ikje, David Cameron.

Cameron kryeson për herë të fundit mbledhjen e qeverisë

Mbahet takimi i fundit i Këshillit të Ministrave nën kryesimin e Kryeministrit britanik, David Cameron.

Në takimin e mbajtur në zyrën e kryeministrisë në Londër krahas Theresa May, kryetares së re të Partisë Konservatore dhe e cila do të marrë detyrën e kryeministres, ishin të pranishëm Ministri i Jashtëm, Philip Hammond, Ministri i Mbrojtjes, Michael Fallon, Ministri i Shëndetësisë, Jeremy Hunt dhe anëtarë të tjerë të kabinetit. Lajme të ngjashme