Brexit: Jep dorëheqjen edhe lideri i partisë Ukip

Nigel Faraga njoftoi sot dorëheqjen nga drejtimi i partisë eurofobe dhe anti-imigracion Ukip, tashmë e arrita objektivin e jetës sime, atë të daljes së Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian.

Brexit: Jep dorëheqjen edhe lideri i partisë Ukip

“Qëllimi i daljes nga BE-ja u arrit .. e përmbusha misionin tim”, deklaroi ai gjatë një konference shtypi duke shtuar se për këtë arsye po largohej nga posti drejtues i partisë Ukip.Lajme të ngjashme