Sulm ndaj një xhamie në Holandë

Si pasojë e sulmit ndaj Xhamisë Ayasofya në Holandë janë plagosur dy persona.

517503
Sulm ndaj një xhamie në Holandë

Xhamia që gjendet në qytetin Dordrecht u sulmua me armë nga 15 agresorë.

Ky grup sulmoi me shufra hekuri personat që gjendeshin në xhami.

Udhëheqësit e xhamisë u shprehën në median holandeze dhe e cilësuan sulmin provokim duke ftuar edhe besimtarët për gjakftohtësi.

Zëvendës kryetari i Bashkisë së Dordrecht që shkoi në vendngjarje i bëri thirrje popullit për të qenë i qetë.Lajme të ngjashme