Kerry: Vrasja e deputetes britanike një sulm kundër gjithë demokratëve

Vrasja e deputetes britanike, Jo Cox, gjatë fushatës së referendumit mbi Bashkimin Evropian është një sulm kundër gjithë përkrahësve të demokracisë, deklaroi dje sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry.

512482
Kerry: Vrasja e deputetes britanike një sulm kundër gjithë demokratëve

“Shpreh dhimbjet e mia më të thella kur shoh se një parlamentare e re, që dukshëm ishte një grua e re me shumë talent, është vrarë duke ushtruar funksionin e saj në rrethin e saj. Është një sulm kundë të gjithë atyre për të cilët demokracia ka interes dhe që kanë besim në të”, theksoi ai.Lajme të ngjashme