4 të vdekur dhe 24 të plagosur nga përmbytjet në Francë

Katër persona vdiqën dhe 24 janë plagosur prej fillimit të përmbytjeve dhe motit të keq në Francë, njoftoi kryeministri Valls, duke njoftuar për përshkallëzim të mëtejshëm të situatës me rritjen e bilancit paraprak nga dy të vdekur në katër.

503977
4 të vdekur dhe 24 të plagosur nga përmbytjet në Francë

Ne kemi katër të vdekur dhe 24 të plagosur deri në këtë fazë”, deklaroi ai për shtypin në përfundim të një vizite në strukturën e ngritur për përballimin e krizës në Ministrinë e Brendshme.

Janë kryer 20.000 evakuime prej fillimit të kësaj katastrofe, duke përfshirë 17.500 në rajonin e Parisit.Lajme të ngjashme