De Mistura: Nuk do të ketë bisedime të reja për paqe

I dërguari i OKB-së në Siri, Staffan De Mistura njoftoi në Këshillin e Sigurimit se nuk parashikon bisedime të reja paqeje në Siri para dy ose tre javësh, njoftuan disa diplomatë.

498510
De Mistura: Nuk do të ketë bisedime të reja për paqe

De Mistura, që prezantoi raportin mbi misionin e tij në Këshill nëpërmjet një video-konference, theksoi se duhet fillimisht të arrihen progrese në aplikimin e armëpushimit dhe dhënien e ndihmës humanitare para se të rifillojnë negociatat mes qeverisë dhe opozitës së armatosur.Lajme të ngjashme