Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Sulm vetëvrasës ndaj forcave të NATO-s në Afganistan

Në qytetin Pervan në veri të Afganistanit, pati një sulm vetëvrasës ndaj autokolonës së forcave të NATO-s në këtë vend.

Sulm vetëvrasës ndaj forcave të NATO-s në Afganistan

Vendngjarja u rrethua  me shiritin e sigurisë nga ana e forcave të NATO-s. Ndërsa në lidhje me të vdekurit ose të plagosurit nuk është dhënë informacion.

Ndërkohë që misioni i Mbështetjes së Vendosur të forcave të NATO-s në Afganistan konfirmuan sulmin, bënë të ditur se forcat e NATO-s nuk patën dëmtime.

Bëhet e ditur se sulmi ka ndodhur në afërsi të Bazës Bagram, një nga bazat më të mëdha të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe forcave të NATO-s në Afganistan.Lajme të ngjashme