Presidenca amerikane nuk është një program argëtimi

Barack Obama vlerësoi se presidenca e Shteteve të Bashkuara nuk është një emision telerealiteti, duke aluduar për kandidatin republikan për Shtëpinë e Bardhë, Donald Trump, i cili organizon gjithashtu një emision të famshëm “The Apprentice”.

485838
Presidenca amerikane nuk është një program argëtimi

“Ne po kalojmë momente të vështira dhe është vërtetë një funksion serioz. Nuk është argëtim. Nuk është një emision telerealiteti”, deklaroi presidenti amerikan gjatë një konference për shtyp.

“Mendoj gjithashtu se është shumë e rëndësishme për ne të marrim seriozisht propozimet që ai ka mbajtur në të kaluarën”, shtoi presidenti amerikan.Lajme të ngjashme