Gjermani-Incidente para Kongresit të AfD

Para kongresit të mbajtur në Stuttgart nga Partia e djathtë ekstreme dhe anti-islamike "Alternativa për Gjermaninë" shënohen incidente mes policisë dhe protestuesve.

481524
Gjermani-Incidente para Kongresit të AfD

Para kongresit të mbajtur në Stuttgart nga Partia e djathtë ekstreme dhe anti-islamike "Alternativa për Gjermaninë" shënohen incidente mes policisë dhe protestuesve.

Në një deklaratë të publikuar nga policia e Stuttgartit theksohet se jashtë ambientit të ndërtesës ku do të mbahej kongresi ndodheshin rreth 800-900 protestues dhe se disa rrugë që të çonin drejt saj ishin të bllokuara nga protestuesit.

Në deklaratën ku vihet në dukje se protestuesit kanë sulmuar policinë me fishekzjarre dhe pishtarë thuhet ndër të tjera se kundër protestuesve është përdorur gaz lotsjellës dhe se qindra prej tyre janë ndaluar.Lajme të ngjashme