Marrëveshje për ndërtimin e një ure lidhëse midis Egjiptit dhe Arabisë Saudite

Riadi dhe Kajro ranë dakort për ndërtimin e një ure në Detin e Kuq që do të lidhë të dy shtetet, njoftoi Mbreti Salman i Arabisë Saudite, në ditën e dytë të vizitës së tij zyrtare në Egjipt.

Marrëveshje për ndërtimin e një ure lidhëse midis Egjiptit dhe Arabisë Saudite
Monarku njoftoi për marrëveshjen në përfundim të takimit me presidentin egjiptian, Abdel Fattah al-Sissi dhe përpara nënshkrimit të disa marrëveshjeve të rëndësishme në planin ekonomik, ndërkohë që të dy aleatët kanë forcuar bashkëpunimin e tyre ekonomik dhe ushtarak.​


Lajme të ngjashme