Gjermani-Mbërriti grupi i parë i refugjatëve të dërguar nga Turqia

Sot në Hanover mbërriti grupi i parë i refugjatëve sirianë të dërguar nga Turqia në kuadër të marrëveshjes BE-Turqi.

Gjermani-Mbërriti grupi i parë i refugjatëve të dërguar nga Turqia

Mbërriti sot në Hanover grupi i parë prej 16 sirianësh që vijnë nga Stambolli sipas kuadrit të marrëveshjes mes Bashkimit Evropian dhe Turqisë, njoftoi sot një përgjegjës i Zyrës Federale të Migracionit dhe Refugjatëve.

“Ata do të dërgohen menjëherë në një qendër të përkujdesjes së refugjatëve në Friedland, rreth 140 kilometra larg Hanoverit, ndërkohë që një grup i dytë prej 16 sirianësh pritet të mbërrijë gjatë ditës së sotme”, sipas të njëjtit burim.Lajme të ngjashme