DAESH hyn në Evropë me petkun e PKK-së

Sipas informacioneve të marra nga burimet e sigurisë militantët e DAESH-it përdorin PKK për të infiltruar në Evropë, pasi në shumë vende të Evropës PKK e kryen me lehtësi aktivitetin e saj.

DAESH hyn në Evropë me petkun e PKK-së

Pretendohet se organizata terroriste DAESH ka planifikuar të kryejë akte të tjera terroriste duke dërguar militantët e saj të maskuar si anëtarë të PKK-së.

Sipas informacioneve të marra nga burimet e sigurisë mësohet se një numër i celulave të DAESH-it duke vënë re se PKK-ja vepron më lirshëm në vendet evropiane dhe ka një mbështetje serioze, është përcaktuar se fillimisht ato janë infiltruar tek organizata terroriste PKK dhe më pas me referencë të organizatës kanë shkuar në vende të ndryshme të BE-së.Lajme të ngjashme