Bagdadi: DAESH-i ka përdorur armë kimike kundër civilëve

Kryeministri i Irakut, Hajdar el Ibadi deklaroi se organizata terroriste DAESH ka përdorur armë kimike kundër civilëve në qytezën Tazehurmatu.

Bagdadi: DAESH-i ka përdorur armë kimike kundër civilëve

Kryeministri i Irakut, Hajdar el Ibadi deklaroi se organizata terroriste DAESH ka përdorur armë kimike kundër civilëve në qytezën Tazehurmatu.

Në një deklaratë me shkrim nga zyra e Kryeministrisë së Irakut Ibadi tha se “nga përdorimi i armëve kimike ndaj civilëve në Tazehurmatu janë prekur kryesisht fëmijë dhe gratë”.

“Ky është një faj shumë i madh dhe armiqësor. Do t'i japim përgjigjen më të ashpër këtij sulmi” vazhdoi ai.Lajme të ngjashme