Biseda Aliyev-Putinin theksohet nevoja për zbatimin e ndalimit të operacioneve në Siri

Presidenti i Azerbajxhanit Ilham Aliyev ka vlerësuar çështjen e Sirisë gjatë një bisede telefonike me Presidentin rus Vladimir Putin.

440063
Biseda Aliyev-Putinin theksohet nevoja për zbatimin e ndalimit të operacioneve në Siri

Në një deklaratë nga presidenca e Azerbajxhanit bëhet e ditur se në bisedën e dy kryetarëve të shtetit, është theksuar nevoja për tu vënë në zbatim deklarata e përbashkët për ndalimin e operacioneve ushtarake të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Rusisë në Siri.

Gjatë bisedës u trajtuan gjithashtu edhe marrëdhëniet tregtare midis dy vendeve dhe çështjet në rendin ndërkombëtarë.Lajme të ngjashme