NATO thërret Rusinë të respektoj hapësirën e saj ajrore

NATO është drejtuar me tone të ashpra ndaj Rusisë për respektimin në mënyrë të plotë të hapësirës së saj ajrore.

NATO thërret Rusinë të respektoj hapësirën e saj ajrore

NATO është drejtuar me tone të ashpra ndaj Rusisë për respektimin në mënyrë të plotë të hapësirës së saj ajrore, pasi Turqia, e cila është anëtare e Aleancës së Atlantikut ka akuzuar Rusinë për një rast të ri të shkeljes së hapësirës së saj ajrore.

”I bëj thirrje Rusisë të veprojë me përgjegjësi dhe të respektojë plotësisht hapësirën ajrore të NATO-s”, shkruan në një deklaratë Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, i cili shtoi se Rusia duhet të marrë të gjitha masat e nevojshme për të siguruar se shkelje të tilla të mos përsëriten më.Lajme të ngjashme