Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Francë-Sot filloi konferenca për ndryshimet klimaterike

Parisi mirëpret konferencën më të madhe për ndryshimet klimaterike.

Francë-Sot filloi konferenca për ndryshimet klimaterike

Konferenca më e madhe e organizuar ndonjëherë për ndryshimet klimatike (COP21) filloi sot punimet në Paris, në prani të 150 shefave të shteteve dhe qeverive.

Shpresa më e madhe për këtë konferencë pritet të jetë nënshkrimi i një marrëveshjeje historike për kufizimin e ngrohjes së planetit.

“Bota po përballet me dy kërcënime të tmerrshme, terrorizmin dhe ndryshimet klimatike”, deklaroi në fillim të konferencës, Manuel Pulgar-Vidal, ministri peruan i Mjedisit, njëkohësisht ish-president i konferencës së kaluar për klimën.

Pas tij, në këtë konferencë do ta marrë fjalën ministri i Jashtëm francez, Laurent Fabius.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme