Dy të armatosur në Mali marrin peng 170 persona në një hotel

Një pengmarrje po ndodh aktualisht në hotelin ”Radisson Blu” në Bamako, Mali, ku janë dëgjuar edhe të shtëna.

Dy të armatosur në Mali marrin peng 170 persona në një hotel

Dy sulmues kanë marrë peng 140 klientë dhe 30 të punësuar”, njoftoi grupi hotelier ”Rezidor”.

“Grupi, i cili menaxhon hotelin ‘Radisson Blu’ të Bamakos është një dijeni të ngjarjes”, shtoi ai.

“Sipas informacioneve tona dy pesona kanë marrë peng 140 klientë dhe 30 punonjës”, tha grupi.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme