Kanadaja, partnere e fortë kundër DAESH-it

“Kanadaja do të jetë një partner i fortë në koalicionin ndërkombëtar kundër militantëve të DAESH-it, deklaroi Trudeau në përfundim të një takimi me presidentin amerikan Barack Obama në Manila.

Kanadaja, partnere e fortë kundër DAESH-it

Kryeministri kanadez, Justin Trudeau, njoftoi sot se vendi i tij mbetet një partner i fortë në luftën ndërkombëtare kundër organizatës së DAESH-it, por nuk do ta rikthejë vendimin për t’i dhënë fund sulmeve ajrore në Irak dhe Siri.

“Kanadaja duhet të mbetet dhe do të jetë një partner i fortë në koalicionin ndërkombëtar kundër militantëve të DAESH-it, deklaroi Trudeau në përfundim të një takimi me presidentin amerikan Barack Obama, në kuadër të një mbledhje ekonomike në Manila.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme