Le Pen kërkon ndërprerjen e menjëhershme të akomodimit të migran

Liderja e partisë së Frontit Kombëtar, Marine Le Pen, kërkoi të hënën ndërprerjen e menjëhershëm të akomodimit të migrantëve në Francë.

417998
Le Pen kërkon ndërprerjen e menjëhershme të akomodimit të migran

Liderja e partisë së Frontit Kombëtar ekstremit të djathtë francez, Marine Le Pen, kërkoi të hënën ndërprerjen e menjëhershëm të akomodimit të migrantëve në Francë, pas sulmeve terroriste të Parisit, ku u regjistruan të paktën 132 të vdekur dhe 352 të plagosur.

“Një prej agresorëve kishte mbërritur në Greqi më 3 tetor në mesin e kontigjentit të migrantëve”, tha partia e saj ”Fronti Kombëtar” (FN) në një deklaratë.

Referuar hetuesve francezë, shenjat e gishtërinjve të njërit prej autorëve të sulmeve, pranë së cilit u gjet një pasaportë siriane, korrespondojnë me atë të një person, i cili kishte kaluar procedurën e kontrollit në Greqi muajin e kaluar.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme