Francë: Tre ditë zi kombëtare për viktimat e terrorit

Presidenti francez, François Hollande, në një trasmetim të drejtpërdrejtë televiziv, njoftoi tre ditë zi kombëtare, pas atentateve të djeshme terroriste që shkaktuan vdekjen e shumë personave dhe plagosjen e shumë të tjerëve.

365944
Francë: Tre ditë zi kombëtare për viktimat e terrorit

Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme